Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
300 g áfonyalekvár
3 dl vörösbor
2 dl tej
1 ek. vaníliás pudingpor
1 mk. őrölt fahéj
fél citrom leve
cukor
díszítéshez tejszínhab, pár szem áfonya

Elkészítés:
A borral simára kevert áfonyalekvárt kis lángon felforralom. A tejben elkeverem a pudingport, majd a lekvárhoz keverem, és együtt tovább forralom, fahéjjal, citromlével és cukorral ízesítem. Leveszem a tűzről, és alaposan lehűtöm. Tejszínhabbal és áfonyaszemekkel díszítem.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai dióleves » Bableves szalonnával » Tejszínes batátaleves » Aszaltszilva-krémleves
» Fokhagymás sajtkrémleves » Szellemírtó Tökleves » Frissítő gyümölcsleves » Nyári bodzaleves
» Sonkás-gombócos leves » Kolbászos krumplileves » Chilis sütőtökkrémleves » Gyömbéres sárgarépa krémleves
» Anna Zöldség levese » Ribizli leves » Erdélyi baglyos leves » Csicsókaleves kolbásszal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.