Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyával töltött alma recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 kisebb savanykás alma
2 evőkanál citromlé
30 dkg áfonyalekvár
1 csokor citromfű

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, a magházat kiemeljük és citromlével ízesített vízben, nem túl puhára főzzük, lecsöpögtetjük. A fél almákba a magház helyére egy­-egy kanálnyi áfonyadzsemet halmozunk, és apróra vágott citromfű-levelekkel megszórjuk.

Tanácsok:
Pástétomok kísérőjeként tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött borjúrolád » Libás töltött káposzta » Egyszerű töltött tojás » Töltött ostya II.
» Húsvét utáni töltött tojás » Csirkével töltött cikória » Sokadik töltött csirkecomb » Májkrémmel töltött krumpli
» Töltött kenyér másképp » Töltött kagylótészták » Töltött szőlőlevélkék » Töltött karfiol
» Krémsajttal töltött gomba » Töltött hal Karcsi módra » Töltött keksz » Galyasági töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.