Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ajvar pirítóssal recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Kb. 25 dkg paradicsompaprika
2 db padlizsán
3 gerezd fokhagyma
olaj
ecet

bors

Elkészítés:
A padlizsánt és a paprikát megmossuk és egy palacsintasütőben addig sütjük, amíg a héjuk fel nem hólyagosodik. A padlizsánt meghámozzuk, a paprikák bőrét lehúzzuk és a 3 gerezd fokhagymával az egészet ledaráljuk. Sóval, borssal, ecettel fűszerezzük, és kevergetve hozzáöntünk óvatosan annyi olajat, amennyit felvesz.
Közben kenyérszeleteket pirítunk, kis háromszögekre vágjuk, mellé adjuk kis tálkában az ajvárt, amibe mindenki kedvére mártogathat.


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ajvárleves chilis sajttal » Avokádópüré pirítóssal » Padlizsánkrém piritóssal » Berber zöldségfazék
» Spanyol marinált gombák » Gombás rizottó (Nők lapja) » Nyers zöldségmártogatós » Krumplifasírt
» Joghurt » Sült zöldségek » Finom zöldségfasírt » Karfiolos-sajtos puffancs
» Töltött sütőtök » Kukoricapuffancs » Banános-kókuszos zabkása » Töltött alma



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.