Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi pásztorhús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Disznótarja Mennyiség igény szerint
mustár
delikát
bors
vöröshagyma
kolbász
szalonna
1 dl fehér bor

Elkészítés:
A húst szeletekeben kiklopfoljuk,besózzuk.Mustárral vékonyan bekenjük és ráterítjük a kolbászkarikákat,szalonna csíkokat, vöröshagyma karikákat(mennyiség igény szerint).Megszórjuk kis borssal, delikáttal.Hústűvel össze kell tűzni.
Tepsit kiolajozzuk, bele tesszük az összetekert húsokat,1 dl fehér borral meglocsoljuk.
Fólia alatt puhára pároljuk,majd fólia nélkül sütni még 10percig.


A receptet beküldte: Lakalasz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi pulykaraguleves » Alföldi rostélyos » Alföldi zöldségleves » Alföldi betyárleves
» Alföldi batyu » Alföldi finom kenyér » Alföldi húsgombóc recept » Alföldi káposztás csülök
» Alföldi zúzapörkölt » Alföldi tüskéshús » Alföldi húsgombócleves » Alföldi húsgombóc
» Alföldi Vargabéles » Alföldi leves bográcsban. » Alföldi leves » Alföldi tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.