Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi toroskáposzta 1. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg savanyú káposzta,
2 kg császárvég, vagy más zsíros hús,
2 kg sertésfarok,
4-5 nagyobb fej hagyma,
őrölt bors,
paprika,
só.

Elkészítés:
Egy fazékban lerakok egy sor savanyú káposztát, erre egy sor karikára vágott hagymát, majd a kockákra vágott húst, megszórom paprikával, borssal, sóval.
A rétegezést addig végzem, míg a hozzávalók tartanak.
A tetejére káposzta kerüljön.
Vizet nem öntök alá, hiszen a sózott hús levet enged.
Közben nem kevergetem, csak rázogatom.
Alacsony lángon (lángelosztó) kb 3 óra alatt lesz kész.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alföldi öreglebbencs » Alföldi pásztorhús » Alföldi pacalleves » Alföldi pulykaraguleves
» Alföldi betyárleves » Alföldi batyu » Alföldi zúzapörkölt » Alföldi leves
» Alföldi húsgombócleves » Alföldi leves bográcsban. » Alföldi rakottas » Alföldi húsgombóc
» Toroskáposzta » Alföldi káposztás csülök » Alföldi húsgombóc recept » Alföldi májgaluska leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.