Tutireceptek.hu fejléc

Almás céklasaláta majonézestormával recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 db cékla
2 db alma
4 ek majonézestorma
4 ek majonéz(sima)
1kk vegeta

bors

Elkészítés:
A céklát alaposan megmossuk és a héjában vegetás vízben megfőzzük.Kihűtjük,hámozzuk,kis kockára vágjuk.
Az almát is megmossuk a magházat eltávolítjuk és héjastól szintén kis kockára vágjuk.Egy tálba téve lazán összekeverjük hozzáadjuk a majonézeket, ehyhén megsózzuk borsozzuk,újra összekeverjükHűtőben egy órai pihentetés után fogyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgarépás almasaláta » Almás sütemény másképpen » Egyszerű almás desszert » Almás-céklás saláta
» Őszi almás-gombás rizottó » Békebeli almás béles » Almás töltött virsli » Céklás almasaláta
» Almás kevert » Almás táska » Almás-vaníliás szelet » Almás sárgabarackturmix
» Kekszes almás! » Kevert almás süti » Mennyei almás » Almás bugyor


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.