Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirkemellfilé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemellfilé
2 alma
2-2 evőkanál olaj és konyak
3 dkg vaj
1-1 teáskanál cukor és mustár
2 dl tejszín
őrölt bors


Elkészítés:
Az almákat meg hámozzuk, és vékonyan fel szeleteljük. A csirkét vékony csíkokra vágjuk. Wokban vagy nagy serpenyőben fel forrósítjuk az olajat, és meg pirítjuk benne a húst, majd kivesszük. A vajat az olajhoz adjuk, és az almákat a cukorral aranyszínűre pirítjuk benne. A konyakkal meg locsoljuk, és addig főzzük, míg minden leve elfő. Bele keverjük a tejszínt meg a mustárt, és össze főzzük. Végül a húst a szószba tesszük, fel forraljuk, és néhány percig főzzük. Sóval és borssal ízesítjük, majd tálaljuk.


A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás édesség » Almás, rumos puding » Almás rántott sajt » Almás pite - tejmentesen
» Almás palacsintalepény » Kavart almás-kókuszos » Túrósalmás » almás süti
» Almás croissant 1 » Almás szottyos kifli » Almás-boros borjúmáj » Almás pite másképp
» Almás babapiskótás » Habos almás » Almássüti 2. » Gyors almás muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.