Tutireceptek.hu fejléc

Almás fánk lekvárral recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 db tojás
35 dkg liszt
1 cs. sütőpor
6 ek cukor
50 dkg alma
3 dl étolaj

Elkészítés:
Az almát lereszeljük és a levét kicsit kinyomkodjuk.
Ezután hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, sütőport, és a cukrot.
A masszát jól összedolgozzuk, majd egy evőkanállal a forró olajba szaggatjuk.
Pirosra sütjük és lekvárral kínáljuk, vagy fahéjas porcukorral megszórjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almáslepény a'la Kátya » Almás-fahéjas sütemény » Almás gesztenyetorta » Almás karottalé (4-6 adag)
» Gombás-almás kacsaleves » Almás négerke » Almasaláta zellerrel » Almás túrós turmix
» Hájas lekvárral » Almás, túrós lepény » Almás táska » Almás pite (fahéjas)
» Almás-krémes csoda » Almás tejes pite » Almás pite Zsanna módra :) » Almás tormamártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.