Tutireceptek.hu fejléc

Almás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontozott karaj
40 dkg alma (jonatán)
10 dkg zsír


Elkészítés:
A karajt úgy szeleteljük,hogy ne vágjuk át teljesen.Sózzuk zsírral bedörzsöljük ,a szeletek közé rakjuk a hámozott szeletelt almát.A húst zsírral megkent alufóliába tekerjük és sütőben közepes tűzön megsütjük.kb 1 óra.
Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kukoricás rántott karaj » Habos almás szeletek » Fahéjas-almás kiflik » Almás, túrós, meggyes pite
» Almás-tormás csülök » Almás fasírt » Zöldséges rakott karaj » Túrós almás muffin
» Almás golyók » Almás shake » Nyírségi töltött karaj » Gombával töltött karaj
» Fűszeres karaj szeletek » Almás tejes pite » Csokis-almás torta » Almás kelt palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.