| Almás Morzsa receptSütemények, édességek Hozzávalók: 675 gr alma, 200 ml alma juice, 1 teáskanál fahéj, 225 gr finomliszt, 100 gr vaj, 50 ml méz, 1 teáskanál citromhéj Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 180'C- ra. Meghámozzuk, és kis szeletekre vágjuk az almát, majd tűzálló tálba fektetjük. Összekeverjük az alma juicet és a fahéjat, majd az almákra öntjük. A lisztet keverőtálba öntjük és összemorzsoljuk a vajjal, majd óvatosan hozzákeverjük a mézet és a citromhéjat. A morzsát az almák tetejére öntjük és 45- 50 percig sütjük, míg a teteje szép barna lesz. Melegen és hidegen egyaránt tálalható, tejszínhabbal, joghurttal vagy sodóval kínáljuk. A receptet beküldte: Annye75 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |