Tutireceptek.hu fejléc

Almás négerke recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
60 dkg alma
50 dkg tönkölyliszt, 10 dkg zabpehely
1 cs. sütőpor
5 db tojás
néhány csepp citromlé + citromhéj
fahéj
folyékony édesítőszer

Elkészítés:
Az almát lereszelem, beleteszem a tojásokat, a folyékony édesítőszert és a sütőport, jól összekeverem, majd belereszelem az 1 citrom héját, belecsavarom a levét is. Fahéjat szórok bele, s mégegyszer jól összekeverem. Ezután beleszórom a tönkölylisztet és a zabpelyhet, összekeverem, és a vékonyan kiolajozott lisztezett tepsibe belesimítom. Forró sütőbe teszem.
30 percig sütöm. A végeredmény egy nagyon mutatós, kávészínű, könnyű és jóizű sütemény.

Tanácsok:
Magas rosttartalmú édesség, melyet jó szívvel ajánlunk minden fogyókúrázónak!

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 261 kcal
Szénhidráttartalom: 43.5 gramm
Zsírtartalom: 4.2 gramm

A receptet beküldte: szimba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas -almás muffin » Amerikai almás » Almás hússaláta » Sütőtökös-almás muffin
» Rétesjellegű almás rúd » Mézes-almás rizs » Egyszerű almás desszert » Almás süti, fűszeres
» Almás kókuszos sütemény » Almás-diós papucs » Répás-almás nasi » Almás torta II.
» Almás pite (fahéjas) » Almás-zabpelyhes cookies » Almás meggyes túrós lepény » Almás csiga


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.