Tutireceptek.hu fejléc

Almás palacsintatorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1/2 kg alma, fahéj, vaníliás cukor, vaj, tejszínhab, palacsinta, palacsintába töltelék: kakaó, lekvár...

Elkészítés:
Az almát reszeld le, hintsd meg fahéjjal és cukorral, majd keverd össze és tedd félre. Ezalatt állj neki, és készítsd el a palacsintatésztát.Majd ha az is kész, nyomd ki a reszelt alma levét, és a húsát keverd a tésztába. (A leve azonnal fogyasztható és tuti biztosan 100% gyümölcstartalmú :-)
Az így elkészített tésztát palacsintasütőben vajon süsd ki, mintha csak rendes palacsinta lenne. Az elkészült példányokat tortaszerűen helyezd egymásra, és rétegenként variáld a töltelékeket közöttük. Lekváros, kakaós, diós, vaníliapudingos stb. Ki mit szeret. A végén jöhet a díszítés, egy kis tejszínhab, egy kis gyümölcs, és olyan lesz, mintha csak most hozták volna a cukrászdából.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Reform almás lepény » Franciska almás lepénye » Békebeli almás béles » Répás- almás kókuszgolyó
» Almás golyók » Almás-tejszínes csirkemell » Birsalmasajt » Ananászos palacsintatorta
» Diós-almás céklasaláta » Almás - diós pite » Finom almás lepény » Olaszos-almás vadkacsamell
» Ausztrál almás piskóta » Kati almás sütije » Almás ananászos csirke » Almás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.