Tutireceptek.hu fejléc

Alufóliában sült gombás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkecomb,
2 nagy fej vöröshagyma,
25 dkg gomba,
ízlés szerint só és törött fekete bors.

Elkészítés:
a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.
a megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombasaláta » Gombás pulykamell » Gombás korhelyleves » Fokhagymás-gombás spagetti
» Gombás hal palacsintaágyon » Gombás mártás húsokhoz » Gombás-zöldborsós spagetti » Sörben sült csirkecomb 2
» Pikáns csirkecomb. » Fokhagymás csirkecombok » Tejfölös pikáns csirkecomb » Rakott, bundás csirkecomb
» Őszi almás-gombás rizottó » Gombás rakott csibehús » Gombás juhtúrós krumpli » Kínai citromos gombás pipi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.