Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Amúr tormamártással recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg amúrszelet
1 dl fehérbor
4 dkg vaj
2 ek. liszt
2 ek. ecetes torma
1 mokkáskanál mustár
1 mokkáskanál cukor
0,5 db citrom

Elkészítés:
Az amúrszeleteket megsózom, kivajazott tűzálló tálban fehérborban 15 percig párolom.
A vajat megforrósítom, belekeverem a lisztet, majd hozzáadom az ecetes tormát. A párolt hal levével felöntöm, és kevergetés mellett simára keverem. Hozzáadom a mustárt a cukrot, és citromlével ízesítem. Tálalás előtt a mártást ráöntöm az amúrszeletekre, és rizzsel, főtt krumplival kínálom.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Attila hala » Tonhalas penne » Amurpaprikás » Faddi fokhagymás csuka
» Kecsege magyarosan » Fenyőmagos lazacfilé » Zöldséges haltál » Kapros harcsapaprikás
» Busavagdalt » Rokfortos tengeri hal » Fűszeres halfilé » Fokhagymás rák
» Mediterrán hal » Citromos mandulás hal » Halas imbisz » Tejfölös ponty



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.