Tutireceptek.hu fejléc

Amurpaprikás recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 1,5 kg-nyi amurderék
- 5 dkg zsír
- 1 nagy fej hagyma
- 2 zöldpaprika,
- 1 paradicsom
- 1 pohár tejföl,
- paprika
- 4 dkg liszt
- só.

Elkészítés:
A megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom.
Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát.
Kevés vízzel öntöm fel.
Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd galuskával tálalom...


A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halfilé zödségesen » Tengerész rakott krumpli » Sajtos-gombás halfilé » Heringsaláta káposztával
» Töltött tok » Citromosan készített halfilé » Homáros tarisznya » Sült lazac cukkíni mártással
» Párolt tőkehal spenótágyon » Roston sült lazac » Harcsapaprikás túróscsuszával » Lazac céklakörettel
» Ananászos currys lazac » Andi halikra fasírtja » Pestos halfilé » Ponty vörösborban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.