Tutireceptek.hu fejléc

Ananászbólé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 nagy doboz (50 dkg) ananászbefõtt, 1 palack félédes fehérbor, 1 palack félédes pezsgõ, 1 dl rum, 2-3 evõkanál porcukor.

Elkészítés:
Az ananászbefõttet leszûröm, majd a gyümölcsöt egy mély bóléstálba teszem. Rászórom a cukrot és ráöntöm a rumot, és befedve, legalább fél napig érlelem a hûtõszekrényben. Ezután felkeverem, ráöntöm a gyümölcs levét és a bort, majd ismét befedem és visszateszem a hûtõszekrénybe. Közvetlenül fogyasztás elõtt, a vendégek szeme láttára feltöltöm a jégbe hûtött pezsgõvel, és azonnal tálalom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ír krémlikőr » Első lépés » Narancsos bor » Forró csokoládé Szentestére
» Párizsi kávé » Paradicsomkéktél » 1001 éjszaka » Szőke Ciklon
» Ír káve » Tojás likőr » Karamellás forró csokoládé » Mogyorókrémlikőr
» Long Island Iced Tea » Tétova Tinédzser » Pesti Éjszaka » Mocha Slush


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.