Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos máj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
20 dkg csiperkegomba
2 szelet ananász
1 fej hagyma
1 ek. liszt
1 dl tyúkhúsleves (kockából)
petrezselyemzöld
olaj


Elkészítés:
A májat felcsíkozzuk, és lisztbe hempergetjük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a májat. A gombát felszeleteljük, és a májhoz adjuk. Pár percig sütjük, majd felengedjük a levessel, és megpároljuk. Az ananászt kockákra vágjuk, majd a májhoz adjuk. sóval ízesítjük, és felforraljuk.

Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos puding » Ananászos csirkemell 2. » Ananászos rizssaláta » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE
» Ananászos tojássaláta » Sajtos-ananászos csirke » Almás ananászos csirke » Ananászos saláta
» Ananászos karikák » Ananászos Ice Tea » Ananászos répakocka » Ananászos csirkecomb
» Ananászos sonka » Ananászos finomság » Ananászos vaniliahalom » Ananászos túrótorta III.



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.