Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos máj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
20 dkg csiperkegomba
2 szelet ananász
1 fej hagyma
1 ek. liszt
1 dl tyúkhúsleves (kockából)
petrezselyemzöld
olaj


Elkészítés:
A májat felcsíkozzuk, és lisztbe hempergetjük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a májat. A gombát felszeleteljük, és a májhoz adjuk. Pár percig sütjük, majd felengedjük a levessel, és megpároljuk. Az ananászt kockákra vágjuk, majd a májhoz adjuk. sóval ízesítjük, és felforraljuk.

Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkemell » Ananászos karajtekercs » Ananászos tiramisu » Ananászos csirke
» Ananászos puding » Sajtos-ananászos csirke » Kókuszos, ananászos krémes » Ananászos csirkesaláta
» Ananászos pezsgős álom » Ananászos disznóhús » Ananászos túrótorta III. » Ananászos tortácskák
» Ananászos rizssaláta » Ananászos-mentás margarita » Ananászos finomság » Ananászos piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.