Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
50 dkg ananászbefõtt levével együtt, fél liter édes fehérbor, 2 dl cseresznyepálinka, 1 citrom, 20 dkg cukor, 1 zacskó vaníliás cukor.

Elkészítés:
Nagy tûzálló tálat elõkészítek. Az ananászbefõttet apróra összevágom, majd levével együtt beleteszem a tálba. Ráöntök 5 dl vizet. A citrom kicsavart levét is beleöntöm, beleszórom a cukrot és a vaníliás cukrot, és ezután felforralom. Néhány percnyi forralás után beleöntöm a bort és a cseresznyepálinkát, majd azonnal lehúzom a tûzrõl. Rögtön tálalom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai teapuncs » Ananászos palacsintatorta » Puncsos Mascarpone krém » Ananászos melegszendvics
» Ananászos túrótorta III. » Ananászos pezsgős álom » Ananászos karajtekercs » Karácsonyi csillagpuncs
» Ananászos sonkás karaj » Ananászos rakott karaj » Gyömbérpuncs » Ananászos-csokis muffin
» Ananászos gyümölcskenyér » Bombajó házi puncstorta » Puncsos szelet egyszerűen » Ananászos sertéssült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.