Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos sonkás karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj,
10 dkg sonka,
1 doboz, karika konzerv ananász,
só,
bors,
oregano,
70 dkg burgonya,
olaj

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, hosszában kettévágjuk, és egy tepsire tesszük. Lehet több felé is vágni, lényeg h ne boruljon fel :)
A serpenyőben olajat hevítünk, a kiklopfolt karajt sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát félig megsütjük. A húsokat a burgonyákra tesszük.
A sonkát és az ananászt a karajokra helyezzük, megszórjuk oreganóval, majd sütőben, 150 ºC-on 25 perc alatt összesütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos karajtekercs » Karaj bundában » Sonkás-hagymás lepény » Ananászos kukorica saláta
» Ananászos szárnyas rizottó » Kukoricás rántott karaj » Sonkás-tarjás batyu » Diós-sonkás uborkasaláta
» Ananászos habos rizs » Sonkás, sajtos sült zsömle » fokhagymás sült karaj » Ananászos Pulykamell
» Húsvéti sonkás tekercs » Sonkás rizssaláta » Sonkás kelt kalács » Sonkás karfiolleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.