Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos vaniliahalom recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8-10 személyre

1 doboz babapiskóta
1 doboz /nagy/ ananászkonzerv
2 ek rum
2 tasak vaniliaízű pudingpor
1 l tej
6 ek cukor
3 dl tejszín

Elkészítés:
A vaniliapudingot a használati utasítás szerint megfőzzük.A babapiskóta felével egy mély üvegtálat kibélelünk,és meglocsoljuk a rummal.Az ananászkonzerv levét leöntjük,a gyümülcs felét a piskotán eloszlatjuk.Ráöntjük a puding felét,elhelyezzük rajta a maradék babapiskótát,majd kevés ananászlével meglocsoljuk.Rászórjuk a megmaradt ananászt,végül leöntjük a maradék pudinggal.1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Tálaláskor felvert tejszínhabbal kínáljuk.

Tanácsok:
A tetejére díszítésként torta csokidarát szórunk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Rika1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos, ananászos krémes » Ananászos rakott csirke » Ananászos répatorta » Ananászos gyümölcskenyér
» Ananászos palacsintatorta » Ananászos tojássaláta » Kivis-ananászos bólé » Ananászos piskóta
» Ananászos Pulykamell » Ananászos-répakocka » Sajtos-ananászos csirke » Almás ananászos csirke
» Ananászos pezsgős álom » Ananászos rántott szelet » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Ananászos-túrótorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.