Tutireceptek.hu fejléc

Anna pirított mája recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés máj
3 fej vörös hagyma
1 kis kanál piros arany
zsír vagy olaj
piros paprika
egy cíppet bors
1 kis tej

Elkészítés:
A májat fel vágom csíkokra és tejbe áztatom legalább egy órát így puhább lesz

A hagymát összevágom, a zsíron feddő alatt megpárolóm. A párolt hagymára rászóróm a pirospaprikát, és a piros aranyat, és tovább párolóm, zsírjára sütőm és beleteszem a vékony csíkokra vágott májat egy kis borsot és készre sütjük. Sózni nem szabad csak a tányérban, mert különben rágós lesz a máj.

Tanácsok:
Krumpli pürét csinálok mellé..

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Tessza35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres pírított aprótök » Pirított báránymáj » Pirított tarhonya leves » Pirított tükörtojás
» Pirított zsemlekocka » Zöldséges pirított csirke » Pirított csirke gombával » Pirított puliszka-galuskák
» Pirított kenyér tojással » Piritott gombás spárga » Kínai pirított tészta » Jávai piritott zölgség
» Pirított máj » Pirított fokhagymás saláta » Pirított burgonya » Pirított gríz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.