Tutireceptek.hu fejléc

Annus püspökkenyere recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg reszelt alma
30 dkg rétesliszt
30 dkg kristálycukor
1 sütőpor
1 tojás
5-5 dkg mazsola és dió
fahéj

Elkészítés:
A reszelt almát a cukorral, sütőporral, tojással, fahéjjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a durvára vágott diót, mazsolát, végül a lisztet. Kizsírozott, kilisztezett formába töltjük, és a tetejére megzsírozott alufólia lapot fektetünk. Forró (200 fok) sütőben 40-50 percig sütjük. Deszkára borítva hűtjük ki, és csak másnap szeleteljük.

Tanácsok:
Az én sütőmben több mint egy órát sütöttem!


A receptet beküldte: zsófi1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós-diós csiga » Kókuszos főtt búza » Kókuszos és mandulás csiga » Kókuszos finom krémtorta
» Vaníliás holdacska » Bécsi palacsinta 2 » Gesztenye kocka 3 » Virágos áfonyatorta
» Epres-túrós desszert » Csokis kehely » Kókuszos-diós paleo keksz » Finom gyümölcsrizs
» Koldustorta » Narancsos csokoládé álom » Ágica szelet » Ripsz-ropsz meggyes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.