Tutireceptek.hu fejléc

Arany tallér recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 cl mogyorólikőr
1 cl borpárlat
pezsgő
hámozott mogyoró

Elkészítés:
Fogunk egy poharat, beletöltjük a likőrt és a borpárlatot. Ezeket összekeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül a mogyoróval díszítjük.


A receptet beküldte: hpkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolitallérok » Sajtos tallér gofrisütőben » Aranymakréla alufóliában » Csokoládés tallérok
» Marcipántallér » Aranygaluska u2 » Kókuszos-csokis tallér » Bárányborda fűszervajjal
» Bárányérmék roston » Talléros krémes » Tejfeles bárányragu » Kókuszos tallér
» Színes borsos báránysült » Sült báránygerinc » Húsvéti tárkonyos bárány » Tutti-frutti tallérok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.