Tutireceptek.hu fejléc

Aszaltszilvás-diós pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-6 szelet pulykamell filé,
fél csésze mag nélküli aszalt szilva,
3 evőkanál durvára vágott dió,
3 kanál morzsa,
l tojás,
só,
kevés fahéj,
2 kanál olaj,
1 kanál méz.

Elkészítés:
A pulykamellet kiverjük és megsózzuk. Az aszalt szilvából, dióból, morzsából, tojásból és fűszerekből tölteléket készítünk. Arányosan szétosztjuk, és a szeletek közepére kenjük. Tekercset göngyölítünk a húsból, fólia-tepsiben egymás mellé fektetjük őket, majd mézes olajjal megkenve mérsékelt sütőben pirosra sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykamell+gombás mártás » Extra pulykamell » Pulykamell körtével » Zelleres párolt pulykamell
» Pulykamellrolád » Pulykamell magos bundában » Parajos pulykamell » Mediterrán pulykamell
» Igazi sajtos pulykamell » Gazdag pulykamell » Kapros pulykamell » Rántott pulykamell
» Gombás-hagymás pulykamell » Almás pulykamell » Pulykamell Gellért módra » Pácolt pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.