Tutireceptek.hu fejléc

Attila hala recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
halfilé (pl.tengeri halfilét )
újhagyma
méz
citrom
1 evőkanál olivaolaj
chili
fokhagyma
1-2 dl fehér bor

bors
étkezési keményítő

Elkészítés:
A halat sóval borssal finoman megszóróm. Egy nagyobb serpenyőben olivaolajon elősütöm pár percig.Mellé teszem a felaprított hagymát , fokhagymát, a karikára vágott citromot egy kevés csipős paprikát és mézet.Felöntöm a borral és készre párolom. Amikor a hal kész van (fedő nélkül is pár perc )kiveszem a serpenyőböl és a mártást besürítem kevés étkezési keményítővel, ami elhagyható.

Tanácsok:
Köretnek sima rizst szoktunk csinálni. Ezt a receptet érdemes kipróbálni mert nagyon egyszerű egészséges és finom. Legelőször a férjem készítette meglepetésből , azóta együtt csináljuk:).

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: mmanoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazac tejszínes gombaraguval » Paradicsomos-zelleres harcsa » Dorozsmai molnár ponty » Majonézes tonhal
» Zöldséges haltál » Kaviáros burgonyafalatok » Polip borraguban » Kecsege magyarosan
» Szardellás hal » Halszoljánka serpenyőben » Feketebabos hal » Harcsapaprikás
» Ciprusi fűszeres hal » Fincsi halcsi » Fokhagymás busa » Halas puffancs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.