Tutireceptek.hu fejléc

Ausztrál garnélasaláta recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 személyre:
20 dkg garnéla
5 evőkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
2 marék madársaláta
2 marék rukkola
1 db zöldalma2 db zöld citrom
fél chili
1 avokádó

Elkészítés:
1. A garnélát 2 evőkanál olívaolajon 2 perc alatt megpirítjuk a fokhagymával.

2. A zöldalmát magtalanítjuk, hajszálvékonyan felszeleteljük, és a salátákhoz adjuk, a fél chilit belevágjuk, a zöld citrom héját belereszeljük, a levét belefacsarjuk, 3 evőkanál olívaolajjal meglocsoljuk, és jól összeforgatjuk az egészet.

3. Salátástányérba szedjük, a megpucolt avokádó szeletekkel díszítjük, és a megpirított garnélákat a tetejére halmozzuk.


Vékonyra vágott édesköménnyel is készíthetjük alma helyett!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fallen Angel - Ausztrália » Ausztrál almás piskóta » Fűszeres halfilé » Megyeri halfilé
» Pityókás ponty » Szardellás hal » Ponty variáció » Cukkinis halnyárs
» Fűszervajas fogas nyárson » Gombakrémes pangasius » Lazac céklakörettel » Füstölt halas cukkini-tál
» Tengerihal fokhagymásan » Kaviáros burgonyafalatok » Folyami rák harcsával » Ponty Orly módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.