Tutireceptek.hu fejléc

Avokádópüré pirítóssal recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg avokádó,
25 dkg graham kenyér,
citrom,
tejföl,
só,
fokhagyma,
feketebors.

Elkészítés:
Az avokádót félbevágjuk, magját eltávolítjuk, és villával kikaparjuk a héjából.
Ezután összekeverjük a zúzott fokhagymával, hozzáadjuk a tejfölt, a citrom levét és fűszerezzük sóval, borssal.
A graham kenyérből készült pirítóssal tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém piritóssal » Ajvar pirítóssal » Májjal töltött tojás » Tojástekercses szendvics
» Cukkinipástétom » Forró húsos kifli » Sajtos löncstekercs » Köményes-paprikás sajtkrém
» Indiai csirkés szendvics » Zöldséges margarin » Hagymás krémsajt » Édes mézes bundáskenyér
» Camembert sajtkrém » Húsvéti sonkás tekercs » Tonhalas szendvicskrém » Gombás libamáj puding


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.