Tutireceptek.hu fejléc

Babfőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg szárazbab,
1 kis fej hagyma apróra vágva,
2 gerezd fokhagyma,
2 kanálnyi olaj,
2 babérlevél,
1 kávéskanál paprika,
2 ek liszt,
só,
ecet.

Elkészítés:
A tetszés szerinti fajta szárazbabot (én fehérbabból készítem) megválogatom, előző este beáztatom és a babérlevéllel, valamint a hagymával sós vízben felteszem főni. Mikor megpuhult, berántom a fokhagymás, paprikás rántással. Ízlés szerint ecettel ízesítem.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfeles zöldbabfőzelék » Kapros zöldbabfőzelék » Zöldbabfőzelék palócosan » Vajbabfőzelék burgonyával
» Pikáns babfőzelék » Hagyományos babfőzelék » Zöldbabfőzelék » Spenót
» Patiszonfőzelék » Lencsefőzelék 2 » Tojásos tökfőzelék » Paleo spenót
» Fimo tökfőzelék » Borsos burgonyafőzelék » Sóskamártás tükörtojással » Kapormártás főtt húsokhoz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.