Tutireceptek.hu fejléc

Babgulyás cipóban tálalva recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 db füstölt csülök
50dkg szárazbab
30 dkg vöröshagyma
25dkg sárgarépa
20 dkg petrezselyemgyökér
1 csomag petrezselyemzöld
6 gerezd fokhagyma
2 dl étolaj
4 evőkanál liszt
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1teáskanál pirospaprika
4 db zsemlecipó

Elkészítés:
A füstölt csülköt puhára főzzük, majd kivesszük és a főző lében a babot félig megfőzzük. Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát és a kockára vágott zöldségeket, a borsot és a sót, és készre főzzük. Ezután a az olajból és a lisztből rántást készítünk belerakjuk az aprított fokhagymát és pirospaprikát és sűrítjük a levest.
A zsemlecipónak levágjuk a tetejét, kivájjuk és a sütőben kiszárítjuk. A csülköt kisebb kockákra vágjuk, beletesszük a cipóba, és ráöntjük az elkészült levest.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabgulyás » Sajtkrémleves cipóban » Babgulyás vadász módra » Babgulyás bográcsban
» Cipóban sült csülök II. » Vadraguleves cipóban » Finom babgulyás » Cipóban sült csülök
» Bableves cipóban » Cipóban sült pecsenye » Babgulyás » Brassói édesburgonyából
» Kukoricás máj » Rakott krumpli Belga módra » Húsos krumplis tepsis » Spenótos-húsos finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.