Tutireceptek.hu fejléc

Babonéz recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg főtt fehérbab (vagy konzerv)
3-4 evőkanál friss citromlé
0.5 tk. só
0.5 tk. mustár
néhány ek. napraforgó és olíva olaj (ezt mixelés közben látod majd)

Elkészítés:
Az olaj kivételével tegyél mindent a turmixba, keverd krémesre a masszát. Ezután kezdd el adagolni az olajakat, addig amíg a babonéz el nem éri a kívánt állagot.
Kóstold, ízesítsd, ha még kell.

Tanácsok:
Ebből a mennyiségből kb. 3.5 dl babonéz készíthető.


A receptet beküldte: Winter

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Téli savanyúkáposzta saláta » Saláta Andi módra » Lilahagymasaláta » Narancsos csirkemell saláta
» Kapros töksaláta » Őszi gyümölcssaláta » Nyers vegyes zöldségsaláta » Diós almasaláta másképp
» Vitaminbomba » Kinai salata » Majonéz (Mammától) » Juhtúrós gombasaláta
» Márványsajtos salátaöntet » Tésztasaláta csirkemellel » Zöldséges tarhonyasaláta » Dzsamizga


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.