Tutireceptek.hu fejléc

Babos hús csípősen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 főre:

60 dkg sertéskaraj
2 db paprika
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
1 nagy fej hagyma
40 dkg vörös bab
2 dl fehérbor

Elkészítés:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, majd lisztbe forgatva kisütjük, akár zsíron, akár olajon. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk.

Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, majd a hagymához adjuk. Jól összepároljuk és az előzőleg puhára főzött, esetleg konzerv vörös babot is beletesszük.

Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort. Rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos aprópecsenye » Pikáns babos köret » Babos tejszines csirkemáj » Chillis babos tészta
» Fehérbabos szendvicskrém » Zöldbabos sertéshús » Zöldbabos tonhalsaláta » Csípős babos hús
» Zöldbabos burgonya » Babos sertésragu » Debreceni baboslecsó » Csípős babos karaj
» Paradicsomos babos penne » Babos pogácsa » Babos-tonhalas tészta » Feketebabos hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.