Tutireceptek.hu fejléc

Baconba göngyölt hústekercs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
szeletelt bacon
csirke- vagy pulykamell (esetleg sertéskaraj)
trappista sajt
bors
szárnyas fűszerkeverék
fagyasztott kukorica
étolaj

Elkészítés:
A csirke- vagy pulykamellet vékony szeletekre vágjuk. Egy szelet bacont kiterítünk, erre ráhelyezünk egy hússzeletet, ezt nagyon kevés borssal és fűszerkeverékkel megszórjuk (sózni nem kell, mert a sajt és a bacon is sós!), majd ráteszünk egy kis hasáb trappista sajtot, felgöngyöljük. Ugyanígy elkészítjük a többi húst is, majd a göngyölegeket egy tepsibe szorosan egymás mellé helyezzük. Kevés étolajat öntünk alá. Ezután az egészet vastagon megszórjuk fagyasztott kukoricával. A tepsit lefedjük alufóliával, és kb. 180 fokon megsütjük. Kb. 1 óra után le lehet venni az alufóliát, és még egy kicsit sütjni. Mellé sült burgonyát készítünk.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj baconban » Göngyölt hús » Olaszos göngyölt fasírt » Virsli baconba tekerve
» Göngyölt gombás karaj: » Göngyölt darált hús » Göngyölt karaj » Göngyölt csirkemell
» Darált hústekercs » Fetás göngyölt csirke » Göngyölt fokhagymás csülök » Szalonnás göngyölt zöldbab
» Savanyú göngyölt hús » Avokádó baconban » Bíborcsiga hústekercse » Göngyölt sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.