Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bácskai halászlé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2-2 szelet harcsa,
ponty,
kecsege,
csuka,
30-40 dkg apró hal,
3 fej vöröshagyma,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
1 dl bor,
paprika,
só,
1 cseresznyepaprika

Elkészítés:
A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélttésztával tálalom.


A receptet beküldte: zsolti & yoda(F. bulldog)


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halászlé egyszerüen » Pontyhalászlé egyszerűen » Bácskai csirkemáj » Halászlé Ricsi módra
» Bácskai füstölt spagetti » Bajai halászlé » Pontyhalászlé » Bácskai Vőlegényfogó
» Bácskai almáslepény » Murai halászlé » Dunai halászlé » Korhely halászlé pontyból
» Bácskai gombócleves » Korhely halászlé » Bácskai krémes » Balatoni halászlé 1.



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.