Tutireceptek.hu fejléc

Bajor csülök savanyú káposztával és gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db sertés hátsó csülök
2 kg savanyú káposzta
4 fej közepes hagyma
3 db közepes sárgarépa
50 dkg gomba


Elkészítés:
A csülköt kicsontozzuk és feldaraboljuk 6 arányos darabra.
A káposztát átmossuk, és a zöldségeket megtisztítjuk.
A hagymát, gombát cikkekre, a sárgarépát kockákra vágjuk.
Egy magas peremű tepsibe rétegezzük a káposztát, ráhelyezzük a felaprított zöldségeket.
A húsdarabokat megsózzuk és fűszerezzük grill fűszerkeverékkel.
Alufóliával lefedjük, és éjszakára érni hagyjuk.

Másnap előmelegített sűtőben 170 fokon 1,5-2 órán át sütjük.
A fóliát levesszük, a húst megforgatjuk, hogy a bőre megpiruljon, és a kelekezett lé elpárologjon /kb. 40 perc/.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertéscsülök pékné módra » Savanyú aprólékleves » Édes-savanyú káposzta » Dobálós savanyúság
» Csülökfalatok sütve » Savanyúkáposztás saláta » Vágott, vegyes savanyúság » Cipóban sült csülök II.
» Savanyú-édes leves » Csülök pékné módon » Elzászi füstölt csülök » Savanyú zöldbableves
» Savanyú káposzta bulgurral » Vegyes savanyúság télre » Sajtos csirkemell gombával » Gombával töltött kellevél


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.