Tutireceptek.hu fejléc

Bajor perecleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:


-2közepes vöröshagyma
-2 evőkanálnyi olaj(vagy zsír)
-2 bajor perec (lehetőleg kissé szikkadt)
-másfél dl világos sör
-7db húsleves(lehet leveskockából is)
-só
-őrölt bors
- reszelt szerencsedió
-1 csokor metélőhagyma

Elkészítés:


Az egyik hagymát aprítsd finomra, és egy evőkanálnyi zsiradékon süsd üvegesre. Töltsd rá a sört, a húslevest, és főzd 10-15 percen át gyönge tűzön. Eközben a másik hagymát uborkagyalun gyaluld le, a fél cm vastagon felkarikázott perecet pedig szárazon pirítsd meg.
Ízesítsd a levest sóval,őrölt borssal, reszelt szerencsedióval, dobj bele a megsült hagymát, a megpirított pereckarikákat, és lefedve hagyd 5 percig dagadni. A tálalás előtt szórd bele a felaprított metélőhagymát.

Tanácsok:
Így csináld!


A receptet beküldte: Noxika(a kutyám)


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor csirkecomb » Bajoros sajtkrémleves » Bajor májgombócleves » Bajor májgombóc
» Bajor pulykamell tekercs » Bajor savanyú pecsenye » Bajor szelet » Csülök Bajor módra
» Bajor vaníliakrém » Csirke bajorosan » Bajor csokis körtetorta » Bajor kacsamell
» Bajor sertéstarja » Bajor csülök » Bajor sült » Bajor pogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.