Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi sertésragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés comb vagy lapocka
30 dkg gomba
15 dkg húsos füstölt szalonna
1 db paprika
1 db paradicsom
2 fej vöröshagyma
2 dl tejföl
2 ek finom liszt
1 csapott ek pirospaprika
őrölt fekete bors


Elkészítés:
A sertéscombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a paprikát, paradicsomot, és pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a húst, a gombát, sózzuk, borsozzuk. Ha zsírjára pirult, megszórjuk a pirospaprikával, és kevés vizet öntve alá puhára pároljuk. A liszttel elkevert tejföllel behabarjuk és kiforraljuk.

Tanácsok:
Tálalásnál rizzsel, galuskával, vagy köret tésztával /orsó,szarvacska / tálaljuk.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi sertésborda » Bakonyi sertésborda 2. » Bakonyi tésztával » Bakonyi betyár leves
» Savanyú sertésragu leves » Tejfölös sertésraguleves » Sertésragu Budapest módra » Bakonyi rőzse
» Zöldséges sertésragu » Bakonyi betyárleves » Bakonyi húsos leves » Zöldborsós sertésragu
» Sertésragu egyszerűen » Bakonyi sertésszelet » Bakonyi fácánmell sajtosan » Indiai párolt sertésragu



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.