Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi sertésszelet gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sovány sertés vagy csirkehús
20 dkg gomba
1 fej hagyma, paprika
3 ek. olaj
2 dl sovány tejföl
4 dkg liszt

1 kávéskanál pirospaprika

Elkészítés:
Mártsuk be a hús mindkét oldalát lisztbe és süssük ki hirtelen.. Ugyanebben az olajban pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a paprikát és a szeletelt gombát. Pár percig kevergessük, hogy párolódjanak a zöldségek. Adjunk hozzá 2 dl vizet és hozzuk forrásba. A hússzeleteket tegyük bele ebbe a lébe és pároljuk meg. Majd a végén sűrítsük a tejfölben elkevert liszttel.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott csirkemell gombával » Gombával töltött burgonya » Bakonyi pulykaleves » Fogasfilé bakonyi módra
» Zúzaragu gombával » Bakonyi omlett » Bakonyi sertésragu » Petrezselymes sertésszelet
» Bakonyi pacalleves » Bakonyi betyárleves » Savanyú sertésszeletek » Bakonyi betyár leves
» Bakonyi sertésborda » Bakonyi Betyár » Bakonyi húsos leves » Gombával töltött sonka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.