Tutireceptek.hu fejléc

Bárányaprólék-leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
-50 dkg bárányaprólék
-10 dkg vöröshagyma
-1 ek. étolaj
-3 gerezd fokhagyma
-1 tk. friss vágott kapor
-1 dkg liszt
-1 tk. pirospaprika
-1 dl tejföl
-só

Elkészítés:
Forró olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát,majd elkeverjük benne a pirospaprikát,pici vizet öntünk rá,és beletesszük a kockára vágott aprólékot.Megsózzuk,felöntjük vízzel,beletesszük az apróra zúzott fokhagymát,és a húst puhára főzzük.Tejfölös liszttel besűrítjük,és kaporral meghintve tálaljuk.Ízlés szerint fűszerezhető.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 319 kcal
Szénhidráttartalom: 4 g gramm

A receptet beküldte: Bettibaba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Legényfogó leves » Cibere leves » Csirkecsontleves » Tárkonyos sárgaborsóleves
» Sáfrányos hagymaleves » Almaleves » Csalamádéleves "macskajaj"-ra » Fokhagyma krémleves 2.
» Turmix levesek » Gombóc leves » Tárkonyos krumpligombóc leves » Palócleves
» Olasz cukkini leves » Karfiolos csirkeleves » Sajtleves hideg napokra... » Májleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.