Tutireceptek.hu fejléc

Bárányérmék roston recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg báránycomb, só, sertészsír.

Elkészítés:
A kicsontozott bárányhúsból apró, kb 3 dekás érméket vágunk ki és nem túl vékonyra klopfoljuk. Az inakat bevagdaljuk és az érméket mindkét oldalon megsózva olvasztott sertészsírba mártva a forró grillsütő rostján mindkét oldalát pirosra sütjük. A sütés után azonnal, forrón tálaljuk. Pirított kocka vagy szalma burgonyát, hagymás burgonyasalátát, parasztos uborkasalátát, vagy vajon párolt könnyű zöldfőzeléket adhatunk hozzá körítésként.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rostonsült padlizsán » Lazac roston » Roston sütött szalonka » Virsli roston, burgonyával
» Cigánypecsenye roston » Roston sült lazac » Roston sült oldalas » Banán roston sütve
» Vőfély kedvence » Orsi vagdalt » Baconos-húsos koszorú » Spanyol báránycomb
» Galyasági steak. » Currys csirke Maris modra » Sündisznó (római tálban) » Sajtos-sonkás pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.