Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bársonyos csirke gombával - Koreai recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
-2 kicsontozott csirkemell
-3 kk liszt
-1 ek szójamártás
-késhegynyi bors
-4 ek olaj
-1 kk só
-2 kk gyömbér
-1 kis kinai gombakonzerv
-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A csirkemellet feldaraboljuk. A szójaszószt összekeverjük a liszttel, borsal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkehúsra öntjük. A gomba levéből 1/2 dl-t félreteszünk és sóval izesitjük. A húst olajban magpároljuk, a fokhagymával és gyömbérrel. Rátesszük a gombát, rálocsoljuk a levét és 5 percig fözzük.


A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rátott csirkemáj » Pizzás csirke » Bajor csirkecomb » Spárgás csirke
» Csirkemellfilé sonkában » Kínai csirkeszárnyak » Zöldséges rizses csirke » Mexikói chilis csirke
» Sárgarépás csirkemell » Sóban sült csirke 2. » Fehérboros csirke » Kelkáposztás csirke
» Csirke hamburger » Csirke Fu Yung módra » Jégsaláta gombával » Hawaii csirke



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.