Tutireceptek.hu fejléc

Bassói aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
olaj
4 cikk fokhagyma
20 dkg szalonna
3-4 nagy fej vöröshagyma
majoranna

bors
2 dl fehérbor
2 kg burgonya

Elkészítés:
A húst ,a vöröshagymát ,szalonnát csíkokra vágjuk . A hagymát és a szalonnát olajon megpirítjuk,majd hozzáadjuk a húst és együtt sütjük tovább.
Amikor zsírjára sült,fűszerezzük,a borral felengedjük és készre pároljuk.
A kockára vágott félig főtt burgonyát olajban kisütjük szép pirosra és a hússal még jól átsütjük.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos aprópecsenye » Szárnyas aprópecsenye » Görög aprópecsenye » Erdélyi aprópecsenye
» Göcsei aprópecsenye » Gyors aprópecsenye » Hortobágyi aprópecsenye » Hagymás aprópecsenye
» Fűszeres aprópecsenye » Csopaki aprópecsenye » Galyasági aprópecsenye » Aprópecsenye tárcsán
» Tejfölös aprópecsenye » Majorannás aprópecsenye » Brassói aprópecsenye.. » Magyaros Pulykamellragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.