Tutireceptek.hu fejléc

Bécsi jegeskávé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
cukor
tejszínhab
lehûtött feketekávé

Elkészítés:
A keményre vert tejszínhabot cukorral édesítjük és két részre osztjuk. Az egyik adagot félig megfagyasztjuk.
Ekkor ráöntjük a lehûtött kávét, és visszatesszük a hûtõszekrénybe, míg teljesen meg nem fagy.

Tanácsok:
Felszolgálás elõtt feldaraboljuk, kelyhekbe tesszük és a maradék tejszínhabbal díszítjük.


A receptet beküldte: csakizsoka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos nyúlbecsinált » Eredeti bécsi szelet » Bécsi töltött fánk » Bécsi piskótaszelet
» Bécsi kifli » Vaníliás jegeskávé » Bécsi almatorta » Bécsi fiákerpecsenye
» Zöldséges sertésbecsinált » Bécsi túrós palacsinta » Bécsi krumplisaláta » Bécsi linzertorta
» Jegeskávé-frappé » (Bécsi) Sacher-torta » Bécsi szelet » Bécsi palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.