Tutireceptek.hu fejléc

Bélisz krém wisky recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 dcl forró víz
30 dkg cukor
4 zacskó vaníliás cukor
6 drb mogyorós kapucsinó (75g-os kis zacskó)
8 dcl tejszín
4 dcl rum (40%-os)

Elkészítés:
A forró vízben a cukrot és vaniliás cukrot addig kevergetjük míg a cukor elnem olvad benne,kb. 10 percig. De nem forrásban lébő vízben. Utánna beletesszük a 6 db. mogyorós kapucsinót, addig kevergetjük, míg a csomó elnem tűnik. Hozzáadunk 8 dcl tejszínt és 4 dcl rumot és jól elkeverjük. Egy napot állni hagyjuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: mona82


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Házias Bélisz » Csokis kávé » Blu Balalaika » Budapest koktél
» Kon-tiki » Cognac Fix » Ballet russe » Kapi
» Sangria 2 » Szilveszteri puncs » Sárgadinnyés pezsgő » Forralt bor (csípős )
» Csoki flipp » Mézes-krémes Kata-féle » Borsmenta tündér » Amarettós kávé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.