Tutireceptek.hu fejléc

Betyár leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg disznófarok,
1 db sárgarépa,
1 db fehérrépa,
1 kis fej zeller,
petrezselyemzöld,
zeller levél,
levestészta (eperlevél, kiskocka, csipetke),
só,
bors,
pici zsiradék

Elkészítés:
A disznófarkat megtisztítjuk, majd kisebb darabokra vágjuk, feltesszük főni. Ízesítjük sóval, borssal, vagy ételízesítővel.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Zsiradékon megdinszteljük, pici pirospaprikát szórunk bele, és ráöntjük a már kész húslevest. Levestésztát főzünk bele. Megszórjuk az apróra vágott zöldségzölddel.

Tanácsok:
Természetesen az adagokat arányosan változtathatjuk. Olcsó és finom leves.


A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldségleves főzés nélkül » Német sörleves » Maceszgombóc(levesbetét) » Pulykaragu-leves
» Meggyleves » Frankfurti káposztaleves » Kelkáposztaleves » Csülkös zöldbableves
» Áfonyás zableves » Tejfölös brokkoli leves » Amerikai sütőtökleves » Szoljanka leves
» Fehérboros póréhagymaleves » Köménymagos leves » Gombaleves magyarosan » Bugaci húsgombóc leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.