Tutireceptek.hu fejléc

Birsalmaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg birsalma
2 dl tejföl
10 dkg cukor
1.5 dl tej
1/2 csomag vaníliás pudingpor
1/2 mokkáskanál só

Elkészítés:
Egy liter vizet a cukorral meg a sóval felforralunk.A vékonyan hámozott felszeletelt birset beletesszük és megfőzzük.A tejet a pudingporral a tejföllel meg egy kevés fórró levessel simára keverjük és kevergetve besűrítjük vele a levest.Jól behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Birsalmaleves mazsolával » Lengyel hideg céklaleves » Hagymalevesem » Krémleves karfiolból
» Húsleves - Darált húsból » Lencseleves ... » Tejszínes almaleves 2 » Olasz gesztenyeleves
» Káposztagulyás » Savanyú lencseleves » Tarhonya krémleves » Savanyú káposzta leves
» Érdekes Zöldségleves » Almás sütőtökleves » Tavaszi zöldfűszeres leves » Paradicsomleves rákkal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.