Tutireceptek.hu fejléc

Birsalmával és szőlővel sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-5 db csirkecomb
2 db birsalma
szőlő

fehér bors
gyömbér
vaj

Elkészítés:
A húst fűszerezem és állni hagyom. Addig a birsalmákat feldarabolom, a szőlőt leszemezgetem. Vajon elősütöm a csirkecombokat, majd a beáztatott cserépedénybe teszem. Ráteszem a gyümölcsöket, felöntöm nagyjából 1 dl vízzel, és leöntöm a hús pecsenyelevével. Sütőbe teszem 25-30 percig, majd az edény tetejét leveszem, és ha szükséges, sütöm még, hogy a lé elsüljön róla. Önmagában is nagyon finom, de krumplipürével is tálalható.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tartáros csirkecombok » Dióban sült csirkecomb » Kedvenc csirkecombom » Kaukázusi csirkecombok
» Falusi csirke birsalmával » Fokhagymás csirkecomb » Torta birsalmával » Tejfölös csirkecombok
» Duplahagymás csirkecomb » Töltött csirkecomb sajtal » Kacsasült szőlővel » Csirkecomb almaszósszal
» Tejfölös gombás csirkecomb » Ínyenc töltött csirkecomb » Banános csirkecombok » Sörben sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.