Tutireceptek.hu fejléc

Bodzadzsem recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 kg bodzabogyó, 80 dkg cukor,

Elkészítés:
Befõzéshez jól megérett bodzabogyót veszünk, 1 kiló bodzabogyóhoz 80 deka cukorból 3 deci szirupot készítünk. A bodzát beleöntjük, és erõs lánggal addig fõzzük, amíg sûrû folyós nem lesz. Azon forrón üvegbe töltjük, és szárazgõzben hagyjuk kihûlni.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bodzadzsem 2. » Banán roston sütve » Perec, ami hetekig eláll » Pici sajtos pogácsája
» Kelt burgonyás pogács » Sajtos krumplifuta » Túrós pogika » Sajtos tekercs/süti
» Citromos kókuszgolyó » Egyszerű pogácsa 2. » Sajtos kiflik 2. » Juhtúrós stangli
» Hagymás-krumplis pogácsa » Sonkás-krémsajtos kiflik » A madártej » Töpörtyűs pogácsa 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.