Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bodzadzsem recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 kg bodzabogyó, 80 dkg cukor,

Elkészítés:
Befõzéshez jól megérett bodzabogyót veszünk, 1 kiló bodzabogyóhoz 80 deka cukorból 3 deci szirupot készítünk. A bodzát beleöntjük, és erõs lánggal addig fõzzük, amíg sûrû folyós nem lesz. Azon forrón üvegbe töltjük, és szárazgõzben hagyjuk kihûlni.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bodzadzsem 2. » Sajtos-ropogós » Diós-pamezános keksz » Kiszúrós perec
» Baconos-sajtos muffin » Zöldfűszeres Grissini » Parmezános rudak » Kókuszos banán nasi
» Sajtpuding » Hűtős kefires lángos » Sajtos rudacska » Tepertős pogácsa
» Andi sajtos istenije » Vendégváró sóskifli » Sonkás-sajtos virágok » Burgonyás-sajtos csíkok



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.