Tutireceptek.hu fejléc

Bodzafánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8-10 szép bodzavirág ,1tojás,10dkg liszt,kb.1dl tej,cukor,fahéj,vaníliáscukor,a sütéshez olaj

Elkészítés:
A bodzavirágot alaposan megmossukés lecsepegtetjük.Atojásból,a tejből,és alisztből a szokásosnál sűrűbb palacsintatésztát készítünk.Egyenként belemártjuk a bodzavirágokat és a forró,bő olajban aranybarnára sütjük.Még melegen megszórjuk fahéjjal vagy vaníliáscukrral,és azonnal tálaljuk.Bodzaszörppel fogyasztva kifejezetten ízletes fogást varázsolhatunk az asztalra.


A receptet beküldte: Tünemény

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjkrém gyümölcsökkel » Túrós muffin II. » Rétesjellegű almás rúd » Tejszínes szederkrém
» Mocha-choco torta » Reszketős süti » Epres habos » Ananászos keksztorta
» Finn nagyik gyümölcsös pitéje » Csiga rétes » Pudingos *tiramisu* » Csíkos puding
» Drazsé-kocka » Kakaós bögrés süti » Csokis madeleine » Gerbeaud-szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.