Tutireceptek.hu fejléc

Bográcsos gulyás belsőséggel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg. marhalábszár,
15 dkg. sertéshús,
10 dkg. marhaszív,
5-6 dkg. sertészsír,
1 nagy kanál paradicsompüré,
1 nagy fej vöröshagyma,
1 db. zöldpaprika,
1 szem nagyobb, érett paradicsom,
15-20 szem köménymag,
só,
2 gerezd fokhagyma,
1 késhegynyi őrölt majoránna,
25 dkg. burgonya,

Elkészítés:
Bográcsban a zsirt felforrósitjuk, ezen az apróra vágott vöröshagymát üvegesre piritjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húsokat és a belsőséget. Fehéredésik piritjuk, forgatjuk. Ekkor megszórjuk fűszerpaprikával, izesitjük sóval, fűszerekkel, zúzott fokhagymával, paradicsompürével és felengedjük egy kevés vizzel. kb. 20 percig főzzük, a folyadékot esetenként pótoljuk. Végül felengedjük langyos vizzel és a hasábta vágott burgonyával együtt készre főzzük.

Elkészítési idő: 125 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gulyáskrémes-túrós pogácsa » Krinolin gulyás » Az én betyárgulyásom » Csordagulyás csülökkel
» Gyergyói gulyásleves » Cságógulyás 1946-ból » Gulyásleves (pörköltből) » Babgulyás vadász módra
» Patiszongulyás » Szegedi marhagulyás » Palócgulyás » Székelygulyás
» Bográcsos tokány » Babgulyás bográcsban » Csülkös gulyás bográcsban » Babgulyás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.