Tutireceptek.hu fejléc

Bojtárleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg sertéshús(comb v.tarja v.lapocka)
1 fej hagyma
1 kanál zsír
1 púpozott kanál liszt
6 dkg tarhonya
1 dl tejföl
1 zöldpaprika
só,pirospaprika

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát zöldpaprikát zsírban megfuttatjuk.meghintjük pirospaprikával hozzáadjuk a kis kockára vágott husit sózzuk és kevés vízzel félpuhára pároljuk.Hozzáadjuk a tarhonyát,feltöltjük forró vízzel vagy csontlével.Puhára főzzük.Tejföllel és petrezselyem zölddel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű uborkaleves » Görög gyümölcsleves 2. » Karfiolos krumplileves » Karalábé krémleves
» Uborka mártás » Tejszínes kukorica leves » Tojásfelhő leves » Tárkonyos ragu leves
» Zöldségleves oroszosan » Falusi egresleves » Hűsítő zöld leves olivával » Kelbimbóleves
» Brokkolileves gerslivel » Petrezselymes krémleves » Káposztagulyás » Kókuszos sütőtök leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.